Egyedi kerékpárok építése


A fő szolgáltatási profilt az egyedi kerékpárok képezik, ennek megfelelően igyekszem a mindenkori igényeknek a legmesszemenőbb módon megfelelni a kezem alól kikerülő kerékpárokkal. Minden egyes bicikli egy közös tervező folyamat eredménye, amelyet a megrendelővel a rajzasztaltól (pontosabban a CAD programtól) a kész kerékpárig együtt gondolkodva valósítunk meg.
Minden egyes kerékpár gondos munkával, kézzel épül, a kerekeket is beleértve, a legritkább esetben használok csak gyári fűzésű kerékszetteket. Kérésre új és használt alapanyagból egyaránt dolgozom előzetes állapotfelmérés után. A váz, illetve egyes alkatrészek egyedi módosításai is kivitelezhetőek, igény szerint. A felületkezelés történhet porlakkozással, fényezéssel, szálcsiszolással, polírozással, akár egyedi minták alapján. Matricákból álló dekoráció hozott ábrák alapján vagy egyedileg tervezett grafikáról plottervágott, illetve szitázott UV-álló fóliából kerülhet a vázra és az alkatrészekre, ezek utánlakkozása is kivitelezhető.

Mivel a legtöbb egyedi építéssel kapcsolatos megkeresés városi kerékpárokkal kapcsolatos, ezért összeválogattam egy városban kiválóan használható, tartós, ugyanakkor költséghatékony, kizárólag új alkatrészekből álló szettet, amely egy tetszés szerinti használt, jó állapotú, egyedi színre porlakkozott acélvázra szerelve egy sokak számára optimális városi kerékpárt ad eredményül.

Az így elkészült bicikli duplafalú alufelnikkel, 3 sebességes agyváltóval, illetve városi közlekedéshez ideális gumikkal rendelkezik. Váztípustól függően 26"-os, vagy 28"-os (622-es) kerekekkel, V-, vagy patkófékkel szerelve készülhet. Természetesen további kiegészítők felszerelésére, egyedivé alakítására is van lehetőség, így a bicikli ideális kiindulási alap lehet, ha egy igazán egyedi városi cirkálót szeretnél.
A kombinációt Stox néven megtalálod a termékek között, ahol részletes adatokat is találsz, illetve bemutatok pár lehetséges változatot is belőle.
projektek     termékek     szolgáltatások     elérhetőségek