Standard szerviz szolgáltatások

Természetesen nem kizárólag agyváltók szervizelésével foglalkozunk, az egyes agyváltós kerékpárok egyéb problémáin is segítünk, így teljeskörű szerviz szolgáltatást tudunk nyűjtani.
Munkapozíciók szerint dolgozunk, azaz minden egyes munkafázisnak saját fix díja van, a kerék kiszerelésétől kezdve a hidraulikus tárcsafékek légtelenítéséig, így csak azokért a munkafolyamatokért fizetsz, amelyek ténylegesen megtörténtek a kerékpárodon, nincsenek "csomagok", amelyekkel ákltalánosítanánk a kisebb és nagyobb szervizigényű kerékpárok munkadíját, így nem fordulhat elő, hogy egy "tavaszi nagyszerviz" alkalmával egy olyan árat kelljen kifizetned, ami egy jól karbantartott kerékpárnál teljesen indokolatlan, ugyanakkor a széthajtott, ridegtartásban szolgáló drótszamarak várhatóan több munkadíjra számíthatnak.
Minden esetben próbakörrel és hibafelméréssel vesszük fel szervizre a kerékpárokat, így nagyságrendi becslést természetesen tudunk adni már ekkor is, de forintra pontos árajánlatot csak az agyváltó hibaanalízise után szoktunk adni.

A standard szerviz szolgáltatásokon túl vállaljuk egyedi kerékpárok és kerekek építését is:

Kerékfűzés, centrírozás

A legváltozatosabb alapanyagokból, különböző mintákkal és technikákkal készült kerekek a bicikli díszei, illetve hatékony hajtásátviteli eszközei lehetnek, ha megfelelő módon vannak elkészítve.


(A kis képekre kattintva hívhatod elő a részleteket.)Egyedi kerékpárok építése


Időnként felmerül az igény, hogy nulláról építsünk egy olyan kerékpárt, ami semmilyen más formában nem található meg, minden elemében gazdája ízlését tükrözi. Ilyen esetekben is igyekszünk a mindenkori igényeknek a legmesszemenőbb módon megfelelni a kezünk alól kikerülő kerékpárokkal. Minden egyes bicikli egy közös tervező folyamat eredménye, amelyet a megrendelővel a rajzasztaltól (pontosabban a CAD programtól) a kész kerékpárig együtt gondolkodva valósítunk meg.
Minden egyes kerékpár gondos munkával, kézzel épül, a kerekeket is beleértve, a legritkább esetben használunk csak gyári fűzésű kerékszetteket. Kérésre új és használt alapanyagból egyaránt dolgozunk, előzetes állapotfelmérés után. A váz, illetve egyes alkatrészek egyedi módosításai is kivitelezhetőek, igény szerint, csakúgy mint a különböző minőségű és típusú felületkezelés és dekoráció is.Kerékpárok porlakkozása

A kerékpárok felületkezelésére az egyik legalkalmasabb mód a porlakkozás, vagy szinterezés.
Az eljárás lényegében három lépésből áll. Először a váz, illetve alkatrész homokfújáson megy keresztül, ami megtisztítja azt a szennyződésektől, festéktől, rozsdától. Ezután a kerékpárvázat elketromos töltéssel látják el, majd így fújják rá az ellentétes töltésű, műgyanta alapú porfestéket. Ezzel a módszerrel csak annyi festékanyag tapad a vázhoz, amennyi annak maradéktalan és tartós bevonására elegendő, a többi pedig elszívás után újra felhasználható, így a módszer lényegesen környezetkímélőbb, mint a hagyományos autólakkos eljárás, ahol a festékszemcsék bizonyos százaléka elvész a levegőben. A vázra fújt porréteget ezután kb. 300°C-on ráégetik a vázra, így az eredmény egy felettébb tartós, igénybe vehető felület lesz.
Természetesen bármilyen más alkatrész, így felni, agyak, kormány, stb. lakkozására is lehetőség van, ezek részleteiről bővebben itt érdeklődhetsz.

A színválaszték a RAL színskála valamennyi színéből áll, alább egy kis ízelítő látható a lehetséges színekből:


(A kis képekre kattintva váltogathatsz az oldalak között.)
agyváltó     termékek     szerviz     elérhetőségek